MAITSEÜLLATUS! Vegan ja esoteerik Ilona Karula jagab oma lemmikretsepti: krõmpsuvat paneeritud juursellerit

Laura Karro, 7. jaanuar 2022

Juursellerit sa kas armastad või vihkad, sest selle spetsiifiline maitse käib kõigest üle, mistõttu tarbin seda eraldi. Paneerituna meenutab see veidi valget kala, on väga crunchy (krõmpsuv) ning meeldib see sageli ka neile, kellele muidu ei maitse. Retsept on tervislik ja gluteenivaba.

«Ei maksa peale sundida endale ühtegi toitumisviisi, et ma nüüd pean ja hakkan. See peab tulema tunde järgi aastatega: ühel hetkel sa ei taha liha, siis piimatooteid, muna ja lõpuks sa ei saa isegi katsuda toorest liha. Me oleme abikaasaga olnud veganid üle kümne aasta. Igal toidul on oma energeetika – kui ma liha sööks, ei saaks ma oma tööd teha. Taimetoit aitab meeled ja tajud hästi lahti hoida.

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?